Waar werken we elke dag voor?

Onze ambitie is om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Zodat zij tijd hebben voor de zaken die echt belangrijk zijn, zoals een etentje met vrienden, een buurt bbq of het verjaardagsfeestje van je dochter. Om deze ambitie waar te maken, delen we een enorme passie om alles wat we doen steeds verder te verbeteren. Omdat alles ook nog veel beter kan en moet.

Met bijna 2 miljoen Belgische klanten, kun je bol.com met recht een Belgische winkel noemen. Samen zorgen wij ervoor dat elke klant zich begrepen en thuis voelt bij bol.com. Bijvoorbeeld door het taalgebruik te monitoren (uitverkoop? Solden!) en het assortiment toe te spitsen op de behoeften van onze klanten.

Werken bij bol.com wat krijg je ervoor terug?

Bij bol.com leveren alle 1.800 bol.com’ers een unieke bijdrage om onze ambitie waar te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor dit gemeenschappelijke doel.

Om dit te bereiken, stellen we teams centraal. Binnen jouw team werk je autonoom aan een gezamenlijk doel, waar jullie met elkaar verantwoordelijk voor zijn. Omdat we marktleider zijn, zijn veel paden nog onbepaald of onbewandeld. Je krijgt de vrijheid en flexibiliteit om hier écht het verschil te maken.

De bol.com campus

Bol.com is gevestigd in de stad Utrecht, centraal gelegen in Nederland. Hier staat onze bol.com campus. We hebben er bewust voor gekozen om vanuit één locatie te werken. Samenwerken is enorm belangrijk en op deze manier vinden we elkaar snel en kunnen met elkaar sparren als dat nodig is.

Doordat bol.com in Nederland gevestigd is, zijn onze voorwaarden iets anders dan in België. Zo kennen we in Nederland bijvoorbeeld geen maaltijdcheques. Natuurlijk zetten we daar wel heel wat andere zaken tegenover. Naast loon (onder Nederlandse wetgeving), bieden we bij bol.com ook een bonus aan. Verder hebben we een woon-werkverkeer regeling en kan je genieten van personeelskorting op ons assortiment. Bij bol.com begint iedereen standaard met een contract van één jaar. Na dat jaar maken we daar – na onderling overleg – een vast contract van.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wij geloven dat jouw groei en die van bol.com elkaar versterken. Daarom kan jij je aanmelden voor allerlei trainingen en opleidingen. Ook staat er een wekelijkse check in met je leidinggevende in je agenda gepland en heb je regelmatig teamoverleg. Zodoende ontwikkel jij jezelf ook direct op de werkvloer.

Team België

Met jouw kennis van de Belgische markt en actualiteit, kan jij zorgen dat we écht dichtbij onze klanten staan. Daarom ben je, naast je eigen afdelingsteam, ook onderdeel van het multidisciplinaire België team. Een hechte familie binnen de grotere bol.com familie. Dat onze collega’s hecht zijn, blijkt uit de vele recepties, etentjes en uitstapjes. Maar ook uit de invloed die jij hebt op de strategiebepaling en kennisuitwisseling.

Werken in Nederland

Verhuizen is niet niks. Helemaal niet als je naar het buitenland verhuist. Veel dingen zullen dan ook net een beetje anders zijn dan wat je gewend bent in België, maar wij zijn er om je te helpen. We hebben ervaring met het verhuizen van collega’s naar Nederland en weten hoe we het jou zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wij regelen alvast woonruimte voor de eerste maand, zo beleef je een zorgeloze landing.

Maar we ondersteunen je bijvoorbeeld ook bij het afsluiten van een zorgverzekering en het aanvragen van je Burger Service Nummer (BSN). We begeleiden je bij de praktische zaken die geregeld moeten worden om het werken bij bol.com en wonen in Nederland tot een succes te maken.

Home

Utrecht Jouw nieuwe habitat?

Op je vrije dag kan je in de stad de Dom beklimmen, een drankje drinken op een van de vele gezellige pleintjes of shoppen aan de Oudegracht. Utrecht is één van de meest centraal gelegen steden van Nederland. Je staat op een half uurtje in Amsterdam en Rotterdam. En op anderhalf uur in Antwerpen!