Bol.com lanceert vaderdagvideo met 'Old Spice Guy'

1 min.
13 juni 2018

In aanloop naar Vaderdag hebben we de handen ineen geslagen met Procter & Gamble voor een video, ontwikkeld door digital agency Dept.

In de video speelt Isaiah Mustafa de hoofdrol, de acteur is bekend van de campagne ‘The Man Your Man Could Smell Like’ van verzorgingsmerk Old Spice. De iconische ‘Old Spice Guy’ geeft met ontbloot bovenlijf een razendsnelle monoloog, die typerend is voor de campagnes van Old Spice. Om onze klanten te helpen bij de zoektocht naar een vaderdagcadeau, voorziet Mustafa de kijkers in zestig seconden van de do’s-and-don’ts op het gebied van vaderdagcadeaus. Hij maakt duidelijk dat een vaderhart gaat niet sneller kloppen van een paar sokken, maar wél van een kettingzaag.

Bekijk hier de video

Dries Poels, head of brand & marketing communications bij bol.com: “Twee merken vol eigenzinnigheid en humor, die de handen ineen slaan. Mooier kan het niet worden, al helemaal met zo’n legendarische man als Isaiah Mustafa in de hoofdrol. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar vooral ook op deze unieke samenwerking.”

“Bol.com sluit qua humor en doelgroep naadloos aan op Old Spice”, voegt Rene Edelenbosch, business leader skin & personal care bij Procter & Gamble, toe.

Op Facebook en YouTube heeft de video inmiddels al een half miljoen organische views opgeleverd. Met name het eind van de commercial waarin Mustafa ‘dikke doei’ zegt, valt goed in de smaak bij het publiek.