In samenwerking met bpost verruimen we bezorgmogelijkheden in Vlaanderen en Brussel

2 min.
19 juni 2019

Om het dagelijks leven van onze Belgische klanten nog makkelijker te maken gaan wij nauwer samenwerken met bpostKlanten krijgen de keuzevrijheid om hun bestelling nog dezelfde dag te laten leveren en zelfs op zondag. Beide diensten, “Vandaag Bezorgd” en “Zondaglevering”, worden vanaf deze week uitgerold.

Huub Vermeulen, algemeen directeur:

“Als het aankomt op het bezorgen van pakjes, is het belangrijk dat onze klanten maximale keuze en daarmee de regie hebben en niet voor verrassingen komen te staan. We hebben een groot vertrouwen in onze lokale partner bpost dat zij de pakjes die zijn besteld bij bol.com goed en op het juiste moment aan Belgische klanten bezorgen. Voor klanten in Vlaanderen en Brussel maken we met Vandaag Bezorgd en Zondagslevering het dagelijks leven weer net wat makkelijker.”

Ondernemen via bol.com

Belgische ondernemers kunnen al sinds 2014 verkopen via bol.com, inmiddels zijn er al meer dan 2000 aangesloten. Als winkelplatform heeft bol.com geen bestaansrecht zonder lokale partners, die inmiddels bijna de helft van de pakjes voor hun rekening nemen. Ondernemers hebben hebben de kennis bij uitstek over hun eigen goederen, bol.com heeft de kennis en het technische netwerk van e-commerce, zodat klanten de weg naar hun bestelde goederen steeds makkelijker weten te vinden. In de huidige vraag van de klant kan het een niet zonder het ander. Lokale spelers als bpost maken de cirkel rond door logistieke kennis en kunde van logistiek toe te voegen.