IT Talent Day @bol.com

2 min.
5 oktober 2018

Talent Day @ bol.com

We zijn altijd op zoek naar Tech talent binnen bol.com en daarom hebben we een Tech programma ontwikkelt speciaal voor (bijna) afgestudeerden software engineers. Op woensdag 28 november nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze IT Talent Day inhousedag.

Op deze dag kom je meer te weten komen over bol.com, het IT Young Professional Programma en ga je ervaren hoe het is om te werken bij bol.com. Daarnaast ontmoet je meerdere bol.com’ers, waaronder IT Young Professionals en Software Engineers. De dag wordt afgesloten met dinner & drinks.

 

Bol punt company

Code maakt bol.com, met 2.5 miljoen bezoekers per dag en het releasen van meer dan 70 user stories per dag. De code van onze software engineers biedt onze 8 miljoen klanten meer dan 16 miljoen artikelen en een inspirerende en persoonlijke winkelervaring.  Daarnaast moeten onze 20.000 zakelijke partners (die ook hun artikelen aanbieden via bol.com) een goede en makkelijke manier van werken hebben met bol.com. Omdat we bol punt company zijn is onze tijd om te reageren altijd snel en te kort. Maar we willen en moeten vooroplopen in deze continu transformerende omgeving.

 

In het IT Young Professional Programma maak je onderdeel uit van een van onze vele scrum teams en ga je veel samenwerken met de business.

Wat: IT Talent Day @ bol.com
Wanneer: woensdag 28 november van 13.00 tot 18.00uur
Waar: bol.com hoofdkantoor, Papendorpseweg 96 utrecht
Wie: voor ieder Tech talent die op het punt staat af te studeren

 

Interesse? Geef je op via vleduc@bol.com of solliciteer via de vacature.