Spark @ bol.com Meetup

2 min.
27 juni 2018

Benieuwd hoe het ons bij bol.com vergaat in de transformatie naar zelf-organiserende business teams met onze Spark methode? Ook benieuwd naar wat andere organisaties doen op dit vlak? Het is tijd voor de eerste Spark Meetup! Tijdens de meetup zijn er twee sessies:

 

Sessie #1: Harm Jans

In deze sessie zal Harm Jans delen hoe hij is gestart met de transformatie naar Spark en hoe dit zich heeft ontwikkeld.

Harm Jans werkt vanaf 2008 bij bol.com en is momenteel manager van het  ‘way of working’ team die zich focust op de transformatie naar zelforganiserende teams. Harm is een vastberaden gelover in een doel-gedreven organisatie waar teams en collega’s effectief kunnen samenwerken door afdelingen heen, waarbij zij toffe doelen kunnen bereiken.

Sessie #2: Koen Veltman

Er zijn veel verschillende modellen over zelf-organisatie. Koen discussieert een aantal onderscheidende modellen en brengt duidelijkheid over dit brede topic. Hij laat, door middel van verschillende voorbeelden, zien hoe organisaties deze manier van werken in de breedste zin kunnen toepassen.

Koen Veltman heeft tien jaar consulting ervaring (McKinsey & Company, Aberky en SparkOptimus), waarin hij voor meer dan 40 organisaties heeft gewerkt, zowel voor startups als grote multinationals in verschillende industrieën. In de laatste 12 maanden heeft OrganizationBuilders bol.com geholpen met de implementatie van Spark.

Onder het genot van een hapje en drankje nieuwe mensen ontmoeten die ook warm lopen voor agile organiseren? Kom dan zeker naar onze meetup! Zien wij je op 19 juli?

18.00uur Deuren openen met hapje en drankje

18.45uur Plenaire programma

21.00uur Borrel