Het Grote Speelgoedboek van 2019 Gemakkelijke verlanglijstjes door QR-codes

3 min.
10 oktober 2019

In ‘Het Grote Speelgoedboek’ van bol.com is een uitgebreide selectie van het op bol.com beschikbare speelgoed te vinden. De QR-codes bij de artikelen in het boek kunnen makkelijk door ouders gescand worden met onze app en direct op een verlanglijstje worden gezet. De winkel opent hiermee het verlanglijstjesseizoen van 2019! Wat er dit jaar op deze lijstjes staat, hebben onze collega’s op basis van eigen data en marktontwikkelingen in kaart gebracht. 

Collega Carolien van Brakel Speelgoedexpert

“Ons assortiment telt tienduizenden fysieke spellen en deze vliegen de winkel uit. Ze worden steeds uitdagender. Naast de klassieke spellen, komen er steeds meer strategische bordspellen op de markt. Deze zijn ook populair bij volwassenen. Ook ouderwets puzzelen is weer geliefd. Niet alleen ouderen, maar ook kinderen gaan graag samen om de tafel om duizend puzzelstukjes in elkaar te leggen. Kiezen kinderen wel voor een spel met een scherm, dan maakt de nieuwe Nintendo Switch grote kans om op de verlanglijstjes te komen”. 

Het Grote Speelgoedboek bol.com wordt deze en volgende week gericht bezorgd bij gezinnen in heel Nederland en later ook in België. Mensen die het boek niet ontvangen hebben of een tweede boek wensen, kunnen vanaf 14 oktober terecht bij de winkels van Albert Heijn in Nederland.