Video: voor de allereerste keer klanten bezoeken het bol.com fulfilment center

2 min.
17 juli 2018

Klanten geven regelmatig aan dat ze zo nieuwsgierig zijn naar wat er gebeurt na het bestellen van een pakketje bij bol.com. Maar ook of het fulfilment center in Waalwijk echt zo groot is. Omdat we graag naar onze klanten luisteren hebben Customer Happiness en CRM de handen ineengeslagen voor een spannende eenmalige actie. Voor de allereerste keer boden we aan een deel van onze klanten de kans om de wereld achter het bestellen van een pakketje te ervaren. Want welke reis wordt er eigenlijk afgelegd; van bestelling tot bezorging aan huis?

Op 12 juli was het zover! Van heinde en verre kwamen de 40 gelukkigen naar het ‘pakjeshuis’ in Waalwijk. En er werd wat afgereisd om bij deze unieke avond aanwezig te zijn; Texel, Sneek, Antwerpen en alles er tussenin. Een enorme eer!

Het programma

De avond verliep gesmeerd. Eten, quizzen en natuurlijk hetgeen waar iedereen voor kwam; de rondleiding! De avond heeft voor ons en onze gasten een grootse indruk achtergelaten en de reacties waren dan ook superpositief; van “Onthaald als prominenten” en “Een unieke ervaring waar ik al mijn vrienden thuis mee jaloers ga maken” tot “Een prachtig staaltje logistiek”. Wat een enthousiasme!

Wij merkten dat er heel veel interesse was vanuit onze klanten, dus wij blijven heel graag nadenken hoe we dit vaker kunnen doen en voor nog meer klanten. Wordt vervolgd!