We doen niets met Valentijnsdag…toch?! Zijn ook wij tóch romantischer dan we willen toegeven?

1 min.
7 februari 2018

77% van de Nederlanders in een relatie geeft aan geen verwachtingen van de partner te hebben op Valentijnsdag. Opgelegd, te zoet en onnodig zijn zomaar een aantal opmerkingen die de revue passeren. Toch slaat de twijfel toe naarmate 14 februari dichterbij komt. Iets wat wij ook duidelijk terugzien in onze winkel. Hoewel twee derde van de Nederlandse koppels geen intentie heeft zijn of haar partner te verrassen, stijgen de online Valentijnsdag-aankopen ieder jaar en geven we per cadeau meer uit.

Hulp inschakelen van de bol.com ‘love bot’

Mocht de keuzestress voor een geschikt cadeau toeslaan, dan hebben wij de ideale oplossing ontwikkeld om onze klanten een handje te helpen. Een slimme chat bot-optie die het perfecte valentijnsgeschenk helpt uit te zoeken.

Met dat idee in hun achterhoofd, gingen de teams Campagne, Marketing en Communicatie al in januari aan de slag. “We willen onze klanten vooral inspiratie bieden. Daarom hebben we verschillende ‘valentijnstypes’ gecreëerd. Waardoor wij onze klanten goede cadeautips kunnen geven voor hun geliefde.  Of jouw Valentijn nou een atletische halfgod, een keukenprinses of een gadgetfreak is, de chat bot weet exact waar je het beste mee kunt scoren.”.

All you need is love

Wellicht zijn ook wij toch wat romantischer dan we willen toegeven. Want op 6 februari ging bol.com al op de romantische tour, we misten alleen nog Robert ten Brink. Gisteren stond namelijk dé caravan van all you need is love voor de deur. Daarin konden de bol.com’ers een kaartje schrijven om een fijne collega te bedanken. Want geef nu toe, iedereen houdt toch van een verrassing?

 

We hebben een verrassing voor je Banen.bol.com is volledig vernieuwd

Écht een kijkje achter de schermen

  • Van afdelingen naar expertises Omdat we ‘elke dag beter’ alleen bereiken met multidisciplinaire teams
  • Verschillende manieren om verhalen te vertellen Omdat jij zelf wel bepaalt of je leest, kijkt of luistert
  • Rijke vacatureteksten Omdat je écht zeker wil weten of het iets voor jou is

Maar natuurlijk ook…

  • Alles om een mooie stageplaats te vinden Pak die kans om ervaring op te doen bij de beste winkel van Nederland en België
  • Een quiz Om te zien of jij een echte bol.com’er kunt worden
  • En hier en daar een verstopt feestje Want wie houdt er nou niet van wat confetti op z’n tijd

Je kan het met bol.com