Grotere samenwerking met Delhaize en Vlaanderen Meer bol.com afhaalpunten

2 min.
14 augustus 2019

Uitbreiding van bol.com afhaalpunten in Delhaizewinkels naar gans Vlaanderen. 

We gaan een nog nauwere samenwerking aan met Delhaize. Niet alleen is er een uitbreiding voorzien van bol.com afhaalpunten bij Delhaizewinkels naar gans Vlaanderen. Er start ook een eerste commerciële samenwerking met Delhaize in het kader van de “Terug-naar-school”-periode.

Terug naar school

Van 14 tot en met 31 augustus vindt er een gezamenlijke online actie plaats. Bij Delhaize krijgen klanten van Delhaize.be (online boodschappen) bij besteding van minimum €75 een digitale bol.com cadeaukaart van €10. Andersom geven we Belgische klanten die in het “Terug-naar-school”-assortiment (schoolgerief, boekentassen,…) minimaal voor €75 besteden, een digitale vouchercode die €10 korting geeft op boodschappen op Delhaize.be (dus ook online). Ook in de aanloop naar Sinterklaas en Kerstmis staat een samenwerking gepland. We introduceren dit najaar een boek vol met speelgoedtrends en inspiratie voor kinderen en ouders. Dit speelgoedboek zal vanaf oktober verspreid worden, waaronder via de winkels van Delhaize in België.

Extra service... vanaf nu in gans Vlaanderen

Vanaf begin september kan iedereen in Vlaanderen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in één van de 63 Delhaize supermarkten, bovenop de al deelnemende aangesloten winkels in de Antwerpse regio. De volledige uitbreiding naar deelnemende aangesloten Delhaizewinkels is voorzien voor later dit jaar in november. De levertijd is dezelfde als bij thuislevering. Klanten kunnen het oppikken van hun pakket combineren met winkelen of het oppikken van hun boodschappen.