Zomerfeest 2018 Bol.com'ers 'in alle staten'

3 min.
22 juni 2018

Vorige week genoten we met zijn allen van het Zomerfeest. We spraken Charlotte Garrelts, onderdeel van het eventteam over hoe de organisatie van zo’n groot evenement in zijn werk gaat. 

Wat houdt het zomerfeest precies in en wat is het doel?

Voor alle collega’s van bol.com wordt elk jaar een Zomerfeest georganiseerd. Binnen bol.com is samenwerking ontzettend belangrijk en dit draagt bij aan ons succes. We geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. Deze dag staat dan ook volledig in het teken van ‘er samen echt voor gaan’! Leuke aan deze dag is dat je niet alleen met je eigen team bent, maar met veel verschillende collega’s vanuit de hele organisatie.

Binnen bol.com werken we met elkaar aan het beste resultaat en successen vieren we ook graag samen. Het Zomerfeest is daar het uitgelezen moment voor. We willen dat collega’s trots zijn om bij bol.com te werken, zodat we weer vol energie aan de slag te gaan.

 

In alle staten

Dit jaar was het creatief concept rondom onze waarden gepresenteerd. Samen waren we “In Alle Staten”; van rebels, energiek, relaxt tot hysterisch!

Zo stond de Rebelse Staat met haar “Expeditie Robinson”-hapjes voor “net even anders durven zijn”, en de Hysterische Staat met de fietstocht van je leven op een tandem voor “de humor ervan inzien”.

Hoe was het om deel uit te maken van de organisatie van het Zomerfeest?

De tweede week van mijn stage mocht ik al mee op locatiebezoek. Het concept stond op dat moment nog deels in de kinderschoenen, dus ik heb van dichtbij mogen meemaken hoe een event voor bijna 1400 collega’s werd georganiseerd. Heel tof!

Ik heb vooral gezorgd dat we wat extra mankracht hadden op de dag zelf, in de vorm van enthousiaste collega’s die de activiteiten in goede banen hebben geleid. Daarnaast heb ik in de interne communicatie een grote rol gespeeld, door iedereen van de juiste informatie te voorzien. Tijdens het evenement zelf kon ik ook mijn steentje bijdragen in het verloop van de dag, wat erg leuk was.

Wat maakt het Zomerfeest zo bijzonder?

We hebben geprobeerd het extra persoonlijk te maken, alle collega’s kregen de dag voor het feest nog een sms’je met informatie om je voor te bereiden op deze fantastische dag. Het is knap hoe er gedurende deze dag voor ieder wat wils was. WIlde je bewegen, liever relaxen of gek doen met collega’s, het kan allemaal.

En als afsluiter was er natuurlijk een fantastisch feest!

 

We hebben er een top dag van gemaakt. Ben jij er volgend jaar ook bij als bol.com’er?