Werken bij bol.com is eigenlijk topsport, maar daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug. Zodat we samen de energie houden om elke dag het beste uit elkaar en onszelf te halen!
arbeidsvoorwaarden

Geld enzo...

Autonomie, samenwerken en een unieke en innovatie werksfeer, maakt werken bij bol.com erg uitdagend! Daar zetten we uiteraard wel iets tegenover. Bij de vacature kun je vinden wat de salarisrange is die we hanteren voor de beschikbare functie. Tijdens jouw sollicitatieprocedure kijken we naar je capaciteiten, kwaliteiten en werkervaring en doen we je een passend voorstel.

Naast salaris belonen we zowel jouw persoonlijke prestaties als de prestatie van bol.com in een jaarlijkse bonus. Bij bol.com ontvangt iedereen een laptop. Eventueel ontvang je een telefoon of leaseauto, wanneer dit nodig is voor het uitoefenen van je functie.

Verder krijg je bij ons onder andere:

  • 8% vakantiegeld
  • Standaard 29 vakantiedagen
  • Aanvullende premievrije verzekeringen
  • Woon- en werkverkeer regelingen
  • Betaling door bol.com van een deel van het basispensioen en eventuele excedent regeling

Extra service

Bij bol.com krijg je naast wettelijke voorwaarden, nog interessante aanvullingen.

Ongeacht je vervoersmiddel, krijg je bij ons reiskostenvergoeding. Ga je met de auto? Er is ruimte om te parkeren bij ons kantoor, ook voor elektrische auto’s. Kom je op de fiets? Dat motiveren we graag met ons fietsplan. Daarnaast kun je zowel je stadsfiets als je racefiets veilig stallen.

Geen zin om boodschappen te doen? Dat snappen we heel goed. Daarom is de bol.com campus een Albert Heijn Pick Up Point. Zo kun jij je boodschappen online bestellen en bij bol.com direct in je auto zetten.

Moet je voor een baan bij bol.com naar Nederland verhuizen, dan realiseren we ons dat er veel zal veranderen. Daarom begeleiden we je met een aantal praktische zaken om het werken en wonen in Nederland tot een succes te maken.

Ook ontvang je personeelskorting op het hele bol.com assortiment.

De bol.com campus

Onze collega’s werken keihard om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Maar dit doen we uiteraard wel in een inspirerende en creatieve omgeving!

Elke verdieping op de bol.com campus heeft een eigen thema, met een ‘woonkamer’ om bij te praten met collega’s. De werkvloeren zijn open en lichte ruimtes, waar je makkelijk met collega’s spart. Werk je liever even alleen, dan hebben we diverse stilteplekken, zoals in onze bibliotheek. Ook de vergaderruimtes hebben specifieke namen. Zo loop je in 3 stappen van Nederland naar België. Of zit je eerst in het Barbiehuis en bevind jij je vervolgens op de floated market.

Even opladen…
Natuurlijk doen we er alles aan zodat jij optimaal kan werken. Daarom krijg je ook de ruimte om je op te laden. Bij bol.com kun je dat op diverse manieren doen, zoals in de massagestoelen. Wil je liever een frisse neus halen om nieuwe energie te krijgen? Neem dan een van de wandelpaden door onze tuin. Hier vind je ook een klein voetbalveld, schommel en tafeltennistafel. Werk je jezelf liever helemaal in het zweet? Dat kan in onze gym of tijdens de diverse sportlessen.

Een blauwe landing

Nieuwe collega’s krijgen bij bol.com een warm welkom, zodat jij je zo snel mogelijk thuis voelt.

De eerste drie maanden volg je het introductieprogramma ‘bol.com & ik’. Het programma is ontwikkeld door bol.com’ers voor bol.com’ers. Collega’s uit de hele organisatie nemen de tijd om jou zo snel mogelijk te laten landen en ook onze directie wil jou graag ontmoeten. Dit traject doorloop je natuurlijk niet alleen, maar met een groep nieuwe bol.com’ers van verschillende afdelingen, zo ken je direct collega’s in de hele organisatie!

Wat ga je doen?
Gedurende deze periode kom je vijf keer, met ‘jouw start-groep’, bij een. Samen krijgen jullie alle ins & outs over bol.com te horen! Daar beginnen we al mee op jouw eerste dag. Op de derde dag schuif je aan bij je team, om daadwerkelijk met jouw baan te starten.

Tijdens de overige introductie momenten kom je weer samen met dezelfde groep collega’s, om te leren over ons platform, onze strategie en ook over jezelf. Uiteraard krijg je eveneens een kijkje in de keuken bij ons eigen fulfilment center in Waalwijk en ga je meeluisteren bij onze collega’s van de klantenservice.

Aandacht voor jou

We zijn continu bezig om te innoveren, we willen elke dag beter. In een dynamische omgeving waarin bol.com opereert is het belangrijk dat je als collega kan meebewegen.

Doordat de organisatie zo snel groeit gaat ontwikkeling bij bol.com’ers bijna vanzelf. Maar wij vinden het ook belangrijk dat collega’s zich daarbuiten kunnen ontwikkelen. Jouw ontwikkeling heb je bij bol.com in eigen handen.

Bovendien staat samenwerking bij bol.com centraal, we willen daarom niet alleen zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Door het delen van kennis en het aanbieden van trainingen en cursussen willen we collega’s motiveren en verbinden.

Meer lezen over ontwikkeling bij bol.com? Kijk hier. 

Dagelijkse traktaties

Met lekker eten krijg je blije bol.com’ers!

Bij bol.com zorgen we dan ook voor goed, gezond, lokaal en vooral lekker eten. Onze collega’s van de catering faciliteren iedere dag dat jij kan genieten van een verse lunch in ons restaurant. Daarbij houden we rekening met ieders wensen en worden er wisselende gerechten voorgeschoteld.

Op elke afdeling vind je daarnaast vers fruit, dat je gewoon kan pakken. Heb je een drukke dag en daarom zin in een snelle hap? Dat kan bij ons to go- assortiment of haal het bij onze eigen AH to go.

En ook meer dan 2200 leuke collega’s Allemaal willen ze jou helpen om succesvol te zijn binnen bol.com