We zijn continu bezig om te innoveren, we willen elke dag beter. In een dynamische omgeving waarin bol.com opereert is het belangrijk dat je als collega kan meebewegen. Doordat de organisatie zo snel groeit gaat ontwikkeling bij bol.com’ers bijna vanzelf. Maar wij vinden het ook belangrijk dat collega’s zich daarbuiten kunnen ontwikkelen. Jouw ontwikkeling heb je bij bol.com in eigen handen.

Bovendien staat samenwerking bij bol.com centraal, we willen daarom niet alleen zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Door het delen van kennis en het aanbieden van trainingen en cursussen willen we collega’s motiveren en verbinden.

 

Startersprogramma

Je bent nieuw bij bol.com en je bent nog niet zo lang op de arbeidsmarkt. Je denkt misschien ‘hoe kan ik mijn werk goed organiseren?’ en ‘hoe kan ik het beste uit mezelf halen?’. Kortom, je bent op zoek naar een fijne en snelle start bij bol.com. We vinden het belangrijk jou daarbij te helpen door middel van een programma specifiek gericht op starters.

Er zijn vier thema’s:

  • Korte trainingen in starters skills
  • Jouw persoonlijk leiderschap
  • bol.com de organisatie
  • Verdere verkenning van je loopbaan

Je stelt het programma zelf samen op basis van jouw behoefte.