Bol.com is een snelgroeiend netwerk. Een netwerk van miljoenen klanten, 1.400 collega’s en ontelbare leveranciers en zakelijke partners die via ons winkelplatform verkopen. Bol.com staat dus middenin de maatschappij. Wat ons betreft is dat de perfecte positie om die maatschappij verder te helpen. Dat zit in ons DNA, want we helpen miljoenen klanten elke dag opnieuw bij het maken van de beste keuze uit het enorme assortiment.

Vertaald naar een bredere, maatschappelijke context, willen we een meetbare bijdrage leveren aan het overwinnen van sociale- en duurzaamheidsuitdagingen. Hoe? Ontdek onze visie en initiatieven op het gebied van Logistiek & Omgeving, Winkel & Assortiment, Mens & Maatschappij.

Logistiek

Logistiek & Omgeving

Bij bol.com worden dagelijks duizenden artikelen besteld. En die willen we natuurlijk snel, efficiënt en zo duurzaam mogelijk bij onze klanten bezorgen. Zo willen we een inspirerende standaard zetten. Voor collega-ondernemers in de e-commerce. En voor onze logistieke partners, met wie we volop kennis uitwisselen. Hoe doen we dat? Onder andere door ons te richten op het beperken van de impact van onze processen, onze bezorging en onze verpakkingen.

 

Winkel & Assortiment

De meeste klanten hebben, net als wij, hart voor de wereld en kopen liever artikelen die het milieu zo min mogelijk schade toebrengen en onder goede omstandigheden zijn geproduceerd. Maar welke artikelen zijn dat? We willen klanten helpen bij het maken van bewustere keuzes door zo veel mogelijk keuze te bieden. Daarom zijn in onze winkel inmiddels verschillende duurzaamheidskenmerken gekoppeld aan de relevante artikelen en werken we hard om het aantal artikelen en keurmerken steeds uit te breiden.

Mens & Maatschappij

Bol.com is ervan overtuigd dat je het meest bereikt in je eigen leefomgeving. De ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf gedachte’ dus. Daarom ondersteunen we graag lokale initiatieven. Soms met een financiële injectie, maar veel liever door een directe, tastbare bijdrage te leveren. Handen uit de mouwen en gaan!

Waar wordt de maatschappij als geheel gelukkig(er) van? Bol.com zoekt het antwoord in laagdrempelige ondersteuning. Van kinderen en jongeren die het lastig hebben, maar ook van ouderen en mensen met een beperking. Dat doen we zowel in Nederland als in België. Hier doen we graag een beroep op de kennis, kunde én het enorme enthousiasme van al onze collega’s, om er samen echt voor te gaan. Daarbij ondersteunen we projecten die passen bij onze organisatie. Projecten dus die raakvlakken hebben met IT, online of ondernemen.

We hebben een verrassing voor je Banen.bol.com is volledig vernieuwd

Écht een kijkje achter de schermen

  • Van afdelingen naar expertises Omdat we ‘elke dag beter’ alleen bereiken met multidisciplinaire teams
  • Verschillende manieren om verhalen te vertellen Omdat jij zelf wel bepaalt of je leest, kijkt of luistert
  • Rijke vacatureteksten Omdat je écht zeker wil weten of het iets voor jou is

Maar natuurlijk ook…

  • Alles om een mooie stageplaats te vinden Pak die kans om ervaring op te doen bij de beste winkel van Nederland en België
  • Een quiz Om te zien of jij een echte bol.com’er kunt worden
  • En hier en daar een verstopt feestje Want wie houdt er nou niet van wat confetti op z’n tijd

Je kan het met bol.com