Over bol.com

 • Ons kantoor is gevestigd aan de Papendorpseweg 100 in Utrecht. Met de auto rijd je vanaf de ring van Utrecht in amper tien minuten naar ons kantoorpand. Diverse bussen stoppen bijna voor de deur. In Waalwijk staat ons magazijn, hier werken wij samen met Ingram Micro.

  We hebben gekozen voor één locatie omdat samenwerken bij bol.com zo belangrijk is. Samen werken we elke dag aan innovatie en verandering. Dankzij onze locatie zijn de lijntjes kort. We vinden elkaar meteen en kunnen snel sparren als dat nodig is.

 • Bij bol.com heerst er een informele werksfeer. Wat wij daaronder verstaan is een open en transparante werkomgeving waar iedereen elkaar kan aanspreken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf is en net even anders durft te zijn. Dit is een van de waarden die onze persoonlijkheid weerspiegelt. Daarnaast werken we bij bol.com in veel multidisciplinaire teams. Doordat er meerdere teams zijn is er een sociale dynamiek waarbij je mensen van andere afdelingen leert kennen. Er samen echt voor gaan dat is waar wij in geloven.

 • Bol.com’ers zijn allemaal enthousiast en gedreven. Wij zijn verbinders, teamdenkers en ondernemerschap zit in onze aard. Alle collega’s hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid en zijn klant gedreven.  De informele sfeer maakt dat iedereen dichtbij en bereikbaar is. En we hebben een leuke mix van gedreven starters en ervaren specialisten. Samen maken we de winkel van ons allemaal.

 • Bij bol.com werken mensen met passie voor klantgerichte innovaties. Wij geloven in een combinatie van verschillende competenties, persoonlijkheden en expertises. Dus werken er ook professionals met expertise van de Belgische markt en zijn wij altijd op zoek naar specialisten die hen kunnen ondersteunen. Binnen bol.com maak je, naast je eigen team, als professional met kennis van de Belgische markt ook deel uit van het cross-functionele Belgiëteam. Daar denk je na over de positie van bol.com in België en maak je plannen om die te verbeteren. Je denkt en werkt dus actief mee aan verandering.

Over solliciteren bij bol.com

 • Altijd doen! Beschrijf in je motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Misschien zien we wel mogelijkheden om samen met jou te kijken naar de potentie om je te ontwikkelen op dit gebied. Of pas je toch heel goed bij bol.com en zoeken we graag een passende functie voor je.

 • Momenteel hebben we veel leuke en uitdagende functies beschikbaar. Wellicht dat er een interessante vacature voor je tussen staat, waar je direct op kan reageren. Jij weet tenslotte het beste waar jij naar op zoek bent.

 • Jammer dat er nu geen passende functie voor je tussen staat. Er komen regelmatig nieuwe vacatures beschikbaar op onze banensite. Je kunt je daarom het beste aanmelden voor onze jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures bij bol.com.

 • Wij willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Dat kan alleen als we elkaar het hemd van het lijf vragen. Schroom daarom niet om álles te vragen. Doen wij ook niet. Waar ben jij goed in? Waar zijn wij goed in? Wat voor mens ben je? Wat voor bedrijf is bol.com? Dat soort vragen komen allemaal aan de orde. Wil je een overzicht van de hele sollicitatieprocedure, kijk dan hier.

 • Bol.com hanteert altijd de Privacywetgeving. Als je solliciteert op een vacature bij bol.com zal bol.com de door jou verstrekte gegevens met jouw toestemming verzamelen en verwerken voor het in behandeling nemen van jouw sollicitatie. Deze door jou verstrekte persoonsgegevens worden door bol.com bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure.

  Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, worden de gegevens na 1 jaar na beëindiging van de sollicitatieprocedure verwijderd.

   

  Als jij je aanmeldt voor de jobalert worden je gegevens (e-mailadres en voorkeuren) bewaard tot het moment jij je afmeldt.

  Bekijk hier alle informatie rondom de Privacywetgeving.

Over mogelijkheden bij bol.com

 • Kijk daarvoor op de pagina Arbeidsvoorwaarden.

 • Je begint met een jaarcontract. Maar we zetten dat contract later graag om naar een contract voor onbepaalde tijd. Als jij dat natuurlijk ook wilt.

 • Op het hoofdkantoor van bol.com hebben we helaas geen bijbanen of vakantiebanen beschikbaar. Wil je toch graag voor bol.com aan de slag? Dan zou je hiervoor contact kunnen opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is uitbesteed aan Teleperformance. Dit geldt ook voor ons fulfilment center in Waalwijk, daarvoor werken wij samen met Ingram Micro.

Over werken bij bol.com

 • Bij bol.com lopen we graag voorop. En in de dynamische e-commerce omgeving waar bol.com in opereert, is dit een blijvende uitdaging. Daarom ontwikkelen we nieuwe manieren van werken om onze innovatiekracht te kunnen behouden, zelfs in een steeds groter groeiende organisatie. Multidisciplinair samenwerken, efficiëntie, autonomie en ondernemerschap vormen het uitgangspunt van deze manieren van werken. Meer weten over de werkwijzen van bol.com? Klik hier.

 • Creativiteit en klantgerichtheid zijn bij bol.com erg belangrijk. Dus heb je goede ideeën en suggesties? Vertel het meteen, wij horen graag wat jouw ideeën zijn. Zo houden we elkaar scherp.

 • We delen een enorme passie om alles wat we doen steeds verder te verbeteren en steeds meer te ontwikkelen. Omdat alles ook nog veel beter kan en moet. Wij willen het onbetwiste nummer 1 winkelplatform zijn voor iedereen die iets wil kopen of verkopen in Nederland en België. Om daarmee het leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken.

 • Bol.com staat middenin de maatschappij door onze miljoenen klanten. Wat ons betreft is dat de perfecte positie om die maatschappij verder te helpen. Dat zit in ons DNA, want we helpen miljoenen klanten elke dag opnieuw bij het maken van de beste keuze uit het enorme assortiment.

  Vertaald naar een bredere, maatschappelijke context, willen we een meetbare bijdrage leveren aan het overwinnen van sociale en duurzaamheidsuitdagingen. Hoe? Ontdek hier onze visie en initiatieven op het gebied van Logistiek & Omgeving, Winkel & Assortiment en Mens & Maatschappij.

Over extra's bij bol.com

 • Bij bol.com worden we blij van goed, gezond en vooral lekker eten. Onze collega’s van de catering zorgen er iedere dag voor dat jij kan genieten van een verse lunch voor een lage prijs. Liever zin in een quick-bite? Deze haal je in onze eigen AH to Go. Bol.com’ers werken elke dag keihard om de beste winkel van Nederland en België te worden. Daarnaast hebben we ook ontspanning nodig, hier zijn verschillende manieren voor. Wandel langs een van de paden in onze tuin, hier vind je ook ons voetbalveld en schommels. Werk je jezelf liever helemaal in het zweet? Ook daar is een mogelijkheid voor in een van onze twee gyms.

 • Ja! Als bol.commer krijg je korting bij het nummer 1 winkelplatform van Nederland en België.

 • We leren elkaar graag goed kennen. Daarom vindt er wekelijks een borrel plaats bij onze eigen bol.com bar. Maar we gaan ook twee keer per jaar met het hele bedrijf op stap. Verder organiseren alle afdelingen hun eigen uitjes en organiseren collega’s zelf (sportieve) activiteiten. Uiteraard ben je helemaal vrij om hieraan deel te nemen. Ben jij de nieuwe Beyoncé, Candy Dulfer of Douwe Bob? Pak dan die microfoon of sax en zing of speel de sterren van de hemel in onze Blue Band. Ben je een sportief type, dan kun je gebruikmaken van onze eigen gyms of je voegen bij een van onze sportteams. Zo zijn er bol.com’ers die samen hockeyen, voetballen en op bol.com ski trip gaan.